Over ons

About Lalicious

Het merk Lalicious

In de eerste jaren richtte Lalicious zich volledig op private label; het in de huid kruipen van een beeldmerk van andere bedrijven en deze voorzien van de nieuwste ideëen was en is een grote kracht van het bedrijf.

Echter sinds enkele seizoenen is de nadruk meer en meer komen te liggen op het eigen merk Lalicious; niet aan trends onderhevig en volledig vanuit onze eigen ideëen gevormd.

Bij onze artikelen willen we onze passie voor mode en pure materialen laten spreken, daarbij het ambachtelijke voorop gesteld. We willen artikelen maken die je een fijn gevoel geven en niet zomaar voor 1 seizoen zijn.
De productie van onze artikelen worden volledig in eigen beheer ondergebracht bij kleine leveranciers die eenzelfde passie voor het vak hebben. Voor de uitvoering maken we vaak gebruik van natuurlijke materialen, vaak hand-geverfd en/of met de hand geborduurd, hierdoor heeft elk artikel een eigen en uniek karakter net als de drager ervan.

Wie zijn Lalicious

Na een jarenlange samenwerking bij verschillende confectie productie bedrijven hebben Daniëlle Starreveld en Helga Roland de handen ineen geslagen en zijn ze in 2007 hun eigen bedrijf Lalicious gestart.

Daniëlle Starreveld

Daniëlle Starreveld
Daniëlle studeerde aan de textielschool de Maere in Enschede. Na haar studie heeft ze verschillende commerciële functies gehad bij diverse confectie bedrijven.
Daniëlle is de commerciële kracht achter Lalicious en verantwoordelijk voor de verkoop activiteiten.

Helga Roland

Helga Roland
Na haar studie mode-vormgeving aan Academie voor beeldende kunsten St Joost in Breda heeft Helga veel ervaring opgedaan als stylist en ontwerpster bij verschillende Nederlandse merken en confectie bedrijven.
Bij Lalicious is Helga verantwoordelijk voor ontwerp als ook de produktie begeleiding.